DUIVEN/GROESSEN/LOO - Koningsdag in de gemeente Duiven.

27 april 2018 is het weer zover. Koningsdag 2018 zal ook in onze gemeente uitbundig worden gevierd. Zodra het programma bekend is zullen we dit op Duuve.nl weergeven voorzien van de betreffende links naar activiteiten.

Koningsnacht Remigiusplein

Vier jij Koningsnacht dit jaar ook in Duiven? Op het Remigiusplein hebben wij een grote feesttent staan. Deze avond staat de band X-Orchestra op het podium! Deze 12 koppige formatie speelt de muziek die past bij een gezellige feestavond. 3 zangeressen en 4 blazers zorgen er voor dat iedereen aan zijn muzikale trekken komt. De tent gaat om 20:00 uur open en uiteraard is de entree gratis. (meer info)

koningsdag LogoKoningsdag Remigiusplein

Koningsdag betekend feest op het Remigiusplein in Duiven. Aansluitend aan de braderie staat op ons podium de partyband Nedjus! Deze band weet hoe ze een feestje moeten maken. Onze feesttent gaat om 13:00 uur open en uiteraard is de entree gratis. (meer info)

Koningsdag Loo

Ook dit jaar vieren we weer Koningsdag in Loo. Met een gezellig en divers programma voor iedereen deze middag. Een kinderfietstocht door Loo - muziek in de tent - leuke nieuwe sportieve uitdagingen - na het succes van vorig jaar wederom 'Heel Loo Bakt' en een nieuwe uitdaging: een fotowedstrijd 'Heel Loo Kiekt'. (meer info)

Koningsdag Groessen

Kindercomité Groessen organiseert dit jaar weer koningsdag in Groessen met o.a. de Playbackshow en aansluitend vanaf 17.00 uur een spetterend optreden van Pop Rock Coverband Jangle. Noteer het dus alvast in je agenda; Vrijdag 27 april Schuttersplein in Groessen (meer info)

Meer activiteiten

De activiteiten m.b.t. koningsnacht en koningsdag staan in de agenda hier op Duuve.nl. Op de website van centrum Duiven staan eveneens activiteiten vermeld. Op de facebookpagina van Duiven Beleven staan ook de activiteiten vermeld die in de gemeente Duiven zullen worden gehouden.

Duuve.nl wenst u een plezierige koningsdag toe!

Waar en Wanneer

Datum: vrijdag 27 april 2018
Tijd: van 08.30 uur tot 23.59 uur
Locatie: Duiven/Groessen/Loo
Adres: Remigiusplein 9 in Duiven
Entree: gratis (tenzij anders vermeld)