Uitgelicht

DUIVEN - De winter zorgt voor winterpret, maar kan ook de nodige winterse ongemakken veroorzaken. Voor de komende dagen wordt vorst verwacht.

DUIVEN - U kunt uw kerstboom altijd inleveren bij het afvalaanbiedstation, Ploenstraat 3 te Duiven.

DUIVEN - Vanaf 2 januari 2017 kunt u weer de resten van uw vuurwerkafval bij het Afvalaanbiedstation in Duiven afgeven.

DUIVEN - Begin juni 2017 start de 2e ronde controle hondenbelasting. In de regeling gemeentelijke belastingen is onder andere de aangifte voor de hondenbelasting geregeld.

DUIVEN - De Liemerse gemeenten (Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar) hebben ingestemd met aanpassing van het bestaande Liemerse inkoopbeleid.

DUIVEN - Met dagtekening 30 juni 2016 zijn er aanslagen gemeentelijke belastingen en aanslagen rioolheffing verzonden.

DUIVEN - De gemeente Duiven biedt in samenwerking met Van Ameyde Waarderingen diverse percelen cultuurgrond bij inschrijving te koop aan.

DUIVEN - De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Duiven maakt ingevolge artikel W 7, Iid1 van de Kieswet het volgende bekend.

DUIVEN - De populaire CCV Roadshow ‘laat je niet overvallen’ gaat op 19 oktober naar de gemeente Duiven. Woensdag 5 oktober vond de flyer-actie plaats.

DUIVEN - Om de afstand tussen de Politiek en inwoner te verkleinen, mogen 100 inwoners uit Duiven, Groessen en Loo met de fracties meepraten.

DUIVEN - Politiek Duiven heeft het bestemmingsplan voor het winkelcentrum van het dorp Duiven in sneltempo aangepast.

ARNHEM - De cursus Politiek Actief die binnenkort in vijf gemeenten begint, bindt de strijd aan met het afnemende vertrouwen in de politiek.

DUIVEN - De Duivense politici zijn de vaak geel knipperende stoplichten op de drukke kruising Oostsingel-Broekstraat helemaal zat.

DUIVEN - Als Duiven geen fietstunnel aanlegt in de Zuidsingel, moet het de provincie het voor die ingreep al overgemaakte voorschot van 600.000 euro terugbetalen.

WESTERVOORT - Het fietspad van de IJsselbrug in Westervoort was al hobbelig, maar sinds er een nieuwe toplaag is aangebracht is het er nog slechter gesteld met het fietspad.

DUIVEN/GROESSEN/LOO - De gemeente Duiven gaat op enkele wegen in de gemeente asfalteringswerkzaamheden uitvoeren.

DUIVEN - De Kastanjelaan tussen de passage en de Rijksweg wordt vernieuwd. Het profiel wordt gewijzigd en de asfaltverharding wordt vervangen door straatbakstenen.

DUIVEN - Asfaltwerkzaamheden Driegaardensestraat voor aansluiting nieuwe bedrijventerrein Seingraaf.

DUIVEN - In het nieuwe vrijwilligersbeleid van de gemeente Duiven is een regeling opgenomen voor het vergoeden van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor vrijwilligers.

DUIVEN/WESTERVOORT - Op 13 februari namen burgemeesters Arend van Hout van Westervoort en Rik de Lange van de gemeente Duiven uit handen van Baukje Boschker (Activerend Huisbezoek en het Rode Kruis afdeling Westervoort Duiven Groessen Loo) de Netwerkkaart in ontvangst.

DUIVEN - Van 30 januari tot 10 februari zijn de Dialoog- en Doorpak-weken (#DDWD). In deze weken gaan we als gemeente graag met u in gesprek over de kansen die er zijn om initiatieven in Duiven te stimuleren en te laten bloeien.