DUIVEN - In het nieuwe vrijwilligersbeleid van de gemeente Duiven is een regeling opgenomen voor het vergoeden van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor vrijwilligers.

DUIVEN/WESTERVOORT - Op 13 februari namen burgemeesters Arend van Hout van Westervoort en Rik de Lange van de gemeente Duiven uit handen van Baukje Boschker (Activerend Huisbezoek en het Rode Kruis afdeling Westervoort Duiven Groessen Loo) de Netwerkkaart in ontvangst.

NIJMEGEN - Ruim drie weken na de start zijn er nog veel klachten over Avan, met name dat taxi's niet of veel te laat komen. Ongeveer één op de vijf taxi's rijdt niet op tijd.

DUIVEN - Vanaf 1 september 2016 heeft de Stadsregiotaxi een andere naam: Avan. Het aanvullend openbaar vervoer waarvoor gemeenten in de regio Arnhem-Nijmegen verantwoordelijk zijn, wordt gezamenlijk geregeld in een nieuwe organisatievorm.

DUIVEN - Van 30 januari tot 10 februari zijn de Dialoog- en Doorpak-weken (#DDWD). In deze weken gaan we als gemeente graag met u in gesprek over de kansen die er zijn om initiatieven in Duiven te stimuleren en te laten bloeien.

ARNHEM/WESTERVOORT - Vervoersbedrijf Avan kampt met grote aanloopproblemen. Door problemen met de bereikbaarheid van het callcenter kunnen ritten moeilijk worden geboekt, meldt de vervoerder.

Meer artikelen...