Uitgelicht

GROESSEN - Open dag met rondleiding in de kassen.

GROESSEN - Op zondag 25 juni organiseren wij een open dag van 11.00 - 16.00 uur! Onze streekwinkel is deze dag geopend.

DUIVEN - Joyce Bergevoet uit Duiven is de winnaar van de Nederlandse modellenwedstrijd Elite Model Look Nederland 2016. Deze werd zondag 10 juli gehouden op de catwalk van de FashionWeek Amsterdam.

DUIVEN - Ruben Bosch heeft zaterdag de Burgemeester Lichtenbergprijs 2017 ontvangen. 

DUIVEN - Bijna twee jaar na de sloop van Jongerencentrum Alpha aan de Kastanjelaan, heeft de jeugd van Duiven weer een eigen plek.

DUIVEN - Het  nieuwe  jeugdhonk  aan de  parkeerplaats  bij  DVV  in het Horsterpark opent woensdag 8 februari eindelijk de deuren.

DUIVEN - Kun je in God geloven? Voor wie op zoek is, vragen heeft over het christelijk geloof, of nieuw in het geloof staat, hebben we de Alphacursus.

DUIVEN - Henk Nijland jr, de zoon van de Duivense oud-wethouder, richt vrijdag de lokale afdeling op van de vereniging SchuldHulpMaatje.

DUIVEN - Lesgeven is een feest voor Willem Lindeman. Zijn leerlingen van De Wiekslag in Duiven zullen er net zoveel plezier aan beleven, want 'meester Willem' als mentor hebben staat garant voor dikke pret in het klaslokaal.

DUIVEN - Schutterij Onderling Genoegen uit Duiven is op zondag 18 september tijdens het federatief concours in Nieuw-Wehl uitgeroepen tot de beste overall deelnemer.

DUIVEN - Walter Kersten is de nieuwe schutterskoning van Schutterij Onderling Genoegen uit Duiven. Kersten was alleen wel de enige kandidaat voor het koningsschieten.

DUIVEN - Alle traditionele onderdelen staan op het programma, en er is ruimte voor vernieuwing. Schutterij Onderling Genoegen in Duiven viert het laatste weekend van augustus kermis en schuttersfeest.

INWONER - Nomineer voor de vrijwilligersprijzen 2017

DUIVEN - Medio mei 2017 is welzijnsorganisatie Mikado verhuist van de Kastanjelaan 3a in Duiven naar het Huis van Droo aan de Fuutstraat 50 in Duiven.

DUIVEN - De genomineerden zijn bekend! De vrijwilligersprijs heeft 3 categorieën: De individuele prijs, de groepsprijs en de jongeren vrijwilligersprijs.

DUIVEN - De woonalliantiefabriek is voor diegenen die het wonen in Duiven een warm hart toe dragen, een goed idee of oplossing hebben die past bij de vraagstukken op de woonagenda en die daadwerkelijk aan de slag willen.

ARNHEM/ DUIVEN - De gemeente Arnhem gaat 250.000 euro investeren in een uitbreiding van het huidige stadswarmtenet.

DUIVEN - Duiven-West stelt als eerste wijk in de gemeente Duiven een leefbaarheidsplan voor de langere termijn op.