Wima FreshFood In & Out in Duiven

Dikke Duim Award
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DDDA – Wima Freshfood In & Out

Wat ooit als een welgemeend en goedbedoeld initiatief is ontstaan, is nu een volwaardige rubriek op deze website: De Duuve.nl Dikke Duim Award! Als blijk van waardering zal deze 'award' geheel belangeloos worden toegewezen.

De 'DDDA' zal worden toegewezen aan o.a. inwoners, vrijwilligers, verenigingen, initiatieven en (MKB) bedrijven in de gemeente Duiven die, in welke hoedanigheid dan ook, een bijzondere bijdrage hebben geleverd. De allereerste officiële ‘Duuve.nl Dikke Duim Award’ (DDDA) gaat naar ‘Wima FreshFood In & Out’ in Duiven.

wimadikkeduim

Vijfjarig bestaan

Wilfred van Manen heeft met hard werken en met inzet zijn bedrijf in de wijde omgeving op de kaart weten te zetten. De Liemers is een stuk gezonder gaan eten en drinken dankzij zijn dagverse streekproducten. Op 21 oktober 2018 is het feest in huize van Manen en vieren zij alweer het vijfjarig bestaan.

Over Wima FreshFood

Wima FreshFood In & Out koopt dagelijks verse producten in bij de producent en telers in de regio de Liemers en de Achterhoek. Kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service, vakkundigheid en vriendelijkheid; dat alles is voor ons vanzelfsprekend. Wima FreshFood levert kwaliteitsproducten aan o.a Makro Duiven, Coöp Zevenaar, Restaurant ´t Raedthuys in Duiven, De Steenen tafel in Arnhem en De Kromme Dissel te Heelsum.

Nominatie

MKB Duiven heeft de vijf genomineerden voor de titel ‘Ondernemer van het jaar 2018′ bekend gemaakt. De prijs, bedoeld om het ondernemerschap in de gemeente Duiven te promoten, wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van MKB Duiven op 10 januari 2019 uitgereikt door burgemeester Rik de Lange. De genomineerden zijn Ronald Gerressen namens Ronald Gerressen B.V., Marco Kreté van Ree-Zo Electro World Duiven, Jan Koenen van Boeketterie ’t Hoekje, Wilfred van Manen van Wima FreshFood In & Out en de ondernemers achter Gezondheidscentrum ’t Reinhart.

De winnaar volgt Marjolein en Peter Houthuijzen (Bij Welling) op, dit horeca-echtpaar viel vorig jaar in de prijzen. Naast de titel ondernemer van het jaar wordt in januari ook de prijs voor de beste startende ondernemer uitgereikt. Wie kans maakt om Michiel de Warle van Liemers Fietsen op te volgen, is nog niet bekend. (bron: https://www.duivenmaakthetwaar.nl)
Deze Award heeft Wilfred alvast ‘in the pocket’ en ‘Duuve’ wenst alle genomineerden via deze weg veel succes toe.

bezoek website