DUIVEN - De Stichting Reddingshonden uit Duiven is zwaar onthand. Zaterdagochtend raakte de stichting in één klap een bus met aanhanger met quad en side by side kwijt. Dit gebeurde op de A1 bij Kootwijkerbroek. De Stichting Reddingshonden was uitgerukt na een vermissing van een meisje in de buurt van Kootwijkerbroek.

DUIVEN - Het Palet Trefpunt Duiven aan de Mondriaanstaat 14, organiseert op zondagmiddag 9 april a.s. een 50 plus Paas Bingo.

Voorzitter Theo Berendsen S.V. De Roos | foto: Bart Harmsen | Gelderlander

DUIVEN - Schietvereniging De Roos in Duiven staat een fikse huurverhoging te wachten. De club – die nu 1.850 euro per jaar betaalt aan de gemeente – moet vanaf volgend jaar 34.000 euro voldoen. 

De donkere wolken zullen hopelijk gaan verdwijnen boven 'Het Palet'

DUIVEN - Ouderensociëteit Het Palet in Duiven krijgt drie jaar de tijd om zijn bestaansrecht aan te tonen. Wethouder Johannes Goossen heeft dit ‘reddingsplan’ voor de soos besproken met het bestuur, dat ermee akkoord is en 14 oktober het convenant ondertekent.

DUIVEN - Alle traditionele onderdelen staan op het programma, en er is ruimte voor vernieuwing. Schutterij Onderling Genoegen in Duiven viert het laatste weekend van augustus kermis en schuttersfeest.

Meer artikelen...