Open dag met rondleidingen en proeverijen

Gezond & Mooi
Lettertype
  • Kleiner Klein Medium Groot Groter
  • Standaard Helvetica Segoe Georgia Times

GROESSEN - Op zondag 25 juni organiseren wij een open dag van 11.00 - 16.00 uur! Onze streekwinkel is deze dag geopend.

U kunt lekker proeven in onze kookstudio en rond kijken in de tuinbouwkassen waar Tropische groenten, vergeten groenten, diverse soorten pepers en kruiden groeien en bloeien.

 * artikel delen
 

Rondleiding en uitleg

Er worden rondleidingen door de kassen gegeven, waarbij u uitleg krijgt over de producten en er zijn terrasjes waar u een koffie, thee, of een lekker drankje met iets lekkers kunt nuttigen. Kortom een gezellige dag voor jong en oud! Toegang gratis!

Ferdinand eeuwes vertelt over 'de groene schuur' 

Ferdinand heeft het tuindersvak met de paplepel ingegoten gekregen.  In 1962 startten zijn ouders met een klein tuinbouwbedrijfje op het  perceel waar De Groene Schuur nu is gevestigd. In 1989 heeft Ferdinand het bedrijf overgenomen en samen met Anja doorontwikkeld. In de loop der jaren is er veel veranderd.

Belevingsbedrijf

In 1992 is  ons bedrijf omgedoopt naar De Groene Schuur en zijn we langzaam  omgeschakeld van de traditionele teelt naar het kweken van tropische  groenten, Oud-Hollandse groenten, pepers en pompoenen. Tegenwoordig is De Groene Schuur een belevingsbedrijf waar jong en oud kan meegenieten van de rust van het platteland. Wij leveren een beleving van Zaad tot Eten door middel van de onderstaande aspecten van ons bedrijf.

bron: De Groene Schuur in Groessen

 * artikel delen
 

 

Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!