de nieuwe locatie van Mikado Welzijn

Vrijwilligerswerk
Lettertype
  • Kleiner Klein Medium Groot Groter
  • Standaard Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - Medio mei 2017 is welzijnsorganisatie Mikado verhuist van de Kastanjelaan 3a in Duiven naar het Huis van Droo aan de Fuutstraat 50 in Duiven.

Het relatief moderne, open en professioneel uitziende pand, is aangepast om de faciliterende/verbindende welzijnsorganisatie te huisvesten.

 * artikel delen
 

Startschot

De raad van toezicht van Mikado en wethouder Johannes Goossens (Duiven) namen beiden het woord als startschot van de officiële opening. In het kort: een prachtig pand, midden in de wijk, dat nieuwe impulsen en vernieuwing mogen genereren bij de welzijnsorganisatie!

 * artikel delen
 

Verbindingsrol

Na de openingsspeech verbonden zowel wethouders Johannes Goossens (Duiven) en wethouder Hans Breunissen (Westervoort) het pand met een strik, symboliserende de voortgezette verbindingsrol van de welzijnsorganisatie. Alle burgers/vrijwilligers en organisaties die tijdens deze opening aanwezig waren, en zij die zichzelf vanuit het dienstencentrum gepresenteerd hadden.

inw026


Dienstencentrum 'Mikado' [Huis van Droo]

mikadologoFuutstraat 50 | 6921 WJ Duiven

0316-282032 | E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.mikado-welzijn.nl


Bron: Bart Hoesté

Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!