Uitgelicht

DUIVEN - "Once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return." | Leonardo Da Vinci.

DUIVEN - Kom 4 april naar de beurs! B2B de Liemers biedt bezoekers en deelnemers een informatief, inspirerend, interactief en sterk verbindend programma.

DUIVEN - De horecaondernemers aan het plein in het centrum van Duiven bundelen hun krachten.

DUIVEN -Voordat burgemeester Rik de Lange de Duivense ondernemer van het jaar bekend maakte, liet hij zijn licht schijnen over de stand van zaken van de Duivense economie.

DUIVEN - Na jarenlange weerstand van de in 2010 overleden Paul Verhoef (VVD) wil burgemeester Rik de Lange dit verbod bespreekbaar maken met de raadsfractie in Duiven.

DUIVEN - Duivense marktbezoekers moeten het voortaan stellen zonder kaasverkoper Otto van Rijswijk.

DUIVEN - Wereldrestaurant A12 in Duiven is failliet. De Belastingdienst heeft het gebouw deze week gesloten.

DUIVEN - Duiven is begonnen met de ontwikkeling van Seingraaf. Voor de gemeente wordt dit het laatste bedrijventerrein dat ze kan openen. Duiven hoopt dat het 11 hectare grote industriepark rond 2020 is afgerond.

DUIVEN - Voor heel wat Duivenaren is dit Sinterklaasweekend verre van feestelijk. Snackbar Harry sluit na 42 jaar namelijk de deuren.

DUIVEN - Het zit erop voor Nico Kroon. De 68-jarige fourniturenhandelaar stond dinsdagmorgen voor het laatst op de weekmarkt van Duiven.

ARNHEM - De 19,5 miljoen euro die een belastingambtenaar uit Duiven in 2014 overmaakte naar een eigenaar van Griekse restaurants in Duiven en Arnhem, is nog steeds zoek.

DUIVEN - De medewerkers in de ontvangsthal van energiemaatschappij Liander in Duiven staan bekend om hun vriendelijkheid. Maandag was er echter het mannetje Pepper van plastic en staal dat hen in de schaduw stelde.