Seingraaf
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - Duiven is begonnen met de ontwikkeling van Seingraaf. Voor de gemeente wordt dit het laatste bedrijventerrein dat ze kan openen. Duiven hoopt dat het 11 hectare grote industriepark rond 2020 is afgerond.

Groothandelshuis

Het eerste bedrijvengebouw wordt een groothandelshuis. De eerste palen zijn afgelopen week geslagen. Het 5.000 vierkante meter grote handelshuis moet ruimte bieden aan vier ondernemingen uit de e-commerce en de smart-industrysector. Het gaat onder meer om makers van 3D-printers.

Concerns

Seingraaf is een coproductie van de gemeente Duiven en projectontwikkelaar City Developer-S. Mede-eigenaar Thijs van Dieren van de ontwikkelingsmaatschappij wil in februari de namen noemen van de concerns die hun intrek nemen in het groothandelshuis.

Vijf straten

Het groothandelshuis komt aan de weg Toekomst te zitten. Seingraaf krijgt vijf straten; alle zijn vernoemd naar het karakter van ondernemers en de lef die ze moeten hebben. Zo gaan twee andere straten Ambitie en Durf heten. De namen zijn bedacht door directeur Maarten Leuverink van de Mediamarkt op Centerpoort-Nieuwgraaf.

  artikel delen
 

Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!