B2BdeLiemers gaat weer van start in Duiven

B2B de Liemers
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - Kom 4 april naar de beurs! B2B de Liemers biedt bezoekers en deelnemers een informatief, inspirerend, interactief en sterk verbindend programma.

Met een compleet scala aan workshops en lezingen is er naast het netwerken en kennismaken met ondernemers veel keus om echt rekening mee te houden!

Teaser B2B 2016

Entree

Voor bezoekers zijn zowel de beurs, als alle lezingen, workshops en brainstormsessies gratis te bezoeken, Jacqueline Reijers van Huize Vossendel, is onze gastvrouw en zal je hartelijk ontvangen bij de informatiebalie. Zij verstrekt alle benodigde informatie en zij is de aangewezen persoon om je consumptiebonnen voor de horeca bij af te nemen. 

Datum:   04 april 2017 
Tijd:    12.00 - 22.00 uur 
Locatie:   Makro Kerstpakketten 
Adres:   Dijkgraaf 21 Duiven

 

Horeca

Op de beursvloer worden verschillende ontmoetingsplekken gecreëerd, waar je even lekker kunt zitten en een hapje en drankje kunt nuttigen en de horeca is onderdeel van de beursvloer. Gedurende de B2B de Liemers zijn voor de verzorging van de catering en horeca aanwezig:

Tijdens de beurs zijn koffie, thee en water voor zowel bezoekers als deelnemers gratis verkrijgbaar, alle andere dranken, lunch en/of diner kun je afnemen door middel van consumptiebonnen.

Parkeergelegenheid

Bijna alle parkeerterreinen om Makro Kerstpakketten kunnen door ons gebruikt worden tijdens B2B de Liemers. Alle bezoekers zullen door professionele parkeerbeheerders en verkeersregelaars, o.a. met inzet van medewerkers van Presikhaaf Bedrijven, naar beschikbare parkeergelegenheid verwezen worden. Deze mensen worden verzorgd door Alsandair Beveiliging en Opleidingen, ook deze editie hebben een pendeldienst van en naar de verschillende parkeerterreinen geregeld. Auto Bloemberg stelt daarvoor zijn wagens en chauffeurs beschikbaar.

Indeling

De plattegrond wordt gemaakt en zal de eerste week van maart definitief zijn! De beursvloertekening wordt verzorgd door Duoplan Architecten Zevenaar.

plattegrond.

Graag tot ziens op 4 april!

Kijk voor meer informatie op deze website
* agenda items onder voorbehoud | kijk altijd even op de website!

  artikel delen
 

 

Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!