Uitgelicht

DUIVEN - Basketbal Achterhoek Liemers organiseert het grootste regionale 3×3 basketbaltoernooi in de Triominos! Deze zal plaats vinden op zaterdag 24 juni 2017.

DUIVEN - Sinds begin van het volleybalseizoen 2016 - 2017 heeft Volleybalvereniging Reflex uit Duiven een nieuw sponsorplan, waarbij sponsors niet alleen Reflex, maar ook Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) steunen.

DUIVEN - Hoe kan je een seizoen beter afsluiten dan Heren 2? Voor de eerste wedstrijd van het seizoen verkondigden de spelers met veel bravoure dat zij kampioen zouden worden.

DUIVEN - Waar vanaf dag 1 van gedroomd werd, is op zondag 9 april werkelijkheid geworden: de Dames Veterinnen wonnen hun 1e competitiewedstrijd!

DUIVEN - De jongens van trainers Peter vd Voet en Michael Evers wisten in toernooivorm praktisch alle tegenstanders dit jaar te verslaan.

DUIVEN - Het logo van Pigeons laat een duif zien met een blik in de ogen waarvan zelfs een grote roofvogel terugschrikt.

GROESSEN - De eerste gezamenlijke feestavond die s.v. Loo en Sportclub Groessen hebben georganiseerd is geslaagd.

GROESSEN - Zondag 9 april is het weer zover. Het 2e Open Groessen Dartstoernooi in clubgebouw Odeon.

GROESSEN - Vanwege de klassieker en de Gelderse derby, is de wedstrijd Groessen – DVV op zaterdag 1 april gespeeld. En nee, het is geen grap!

GROESSEN - De laatste zaalwedstrijd is gespeeld, helaas weer verloren. Jammer, we staan onderaan. Maar wat wil je ook als je wordt ingedeeld in de hoogste klasse!

GROESSEN - Sportclub Groessen en Sportvereniging Loo gaan iets bijzonders doen. Beide clubs hebben elkaar gevonden in de organisatie van gezamenlijke activiteiten.

ZEVENAAR - De handbalsters van Groessen verloren in de hoofdklasse B met 29-18 van HVBS.

LOO - Op 9 maart jl. is op 91-jarige leeftijd erelid en oud-penningmeester Bart Zweers overleden.

LOO - Liemers Schilder en Glaswerken is een allround schilder en glaszettersbedrijf gevestigd in de gemeente Duiven.

LOO - Harry Jacobs heeft afgelopen week zijn contract bij de afdeling handbal van s.v. Loo verlengd.

LOO - De dames handbalselectie (1 en 2) van s.v. Loo hebben afgelopen zaterdag 28 januari nieuwe sporttassen en presentatiepakken gekregen.

DOETINCHEM - Loo heeft in de vijfde klasse D met 2-0 gewonnen van Den Dam uit Azewijn.