Open Groessen Darts 2017

Darts
Lettertype
  • Kleiner Klein Medium Groot Groter
  • Standaard Helvetica Segoe Georgia Times

GROESSEN - Zondag 9 april is het weer zover. Het 2e Open Groessen Dartstoernooi in clubgebouw Odeon.

Na het succes van afgelopen jaar zal er ook in 2017 weer het Open Groessen gehouden worden. Wij hopen weer velen te mogen verwelkomen die ook afgelopen jaar aan dit gezellige toernooi hebben deelgenomen. Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 9 april in clubgebouw Odeon.

  artikel delen
 

Inschrijven

dartbordDe deuren gaan om 12.00 uur open. U kunt zich tot 12.30 uur inschrijven waarna het toernooi rond de klok van 12.45 uur zal starten. Er zijn 8 banen aanwezig waar maximaal 64 deelnemers hun 'Dart-skills' mogen vertonen. Het inschrijfgeld kost u enkel € 7,50 want er zijn leuke geldprijzen te winnen ook al gaat het om het plezier uiteraard.De winnaar (1e plaats) mag naast een winnaarsbeker een bedrag van € 65,- in ontvangst nemen. De tweede plaats ontvangt € 50,- en de derde plek € 35,- eveneens met beker.

Verliezersronde

Voor de verliezersronde is dit voor de eerste plek € 25,- de tweede plek € 20,- de derde plaats ontvangt € 15,- en tot slot € 10,- voor de 4e plek in de verliezersronde. Ook hebben we op zaterdagavond 8 april nog plek in het koppeltoernooi. Het inschrijfgeld bedraagd 15 euro per koppel inschrijfgeld is prijzengeld. We starten uiterlijk 19:30. De zaal is open vanaf 18:45 en inschrijven kan tot 19:15. Voor beide toernooien kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de avond zelf.

Sponsors

het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsors. KDO Groessen, Slagerij Scholten te Groessen, van Ussen Tweewielers te Zevenaar, Iselinge Hogeschool te Doetinchem, Peter Berendsen natuursteen/tegelwerken te Groessen, Huismansport 2000 te Huissen, Willems Verspreidingen te Duiven En Veltins bieren.

Het toernooi staat ook in onze agenda.

  artikel delen
 
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!