Sportoverzicht
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

YOGA - Yoga Licht & Berg | Zilverschoon 12b Duiven

Binnen YOGA Licht & Berg worden verschillende yogalessen verzorgt voor jong en oud, door yogadocenten die een gedegen yogadocentenopleiding hebben genoten van minimaal 3 jaar. Voor iedere leeftijd en gesteldheid willen wij yoga kunnen bieden.

Yoga is niet prestatiegericht en je mag in eigen tempo de oefeningen (asana’s) leren kennen. Zelfs de docenten kunnen niet alle oefeningen die Yoga te bieden heeft

Levenslange leerweg

Daarmee is Yoga een levenslange leerweg. Bij Yoga gaat het niet om het kunnen maar in eerste instantie om de adem. De adem leren controleren en als leidraad te gebruiken in de beweging. Immers op een inademing, spant de buik zich aan en met een gespannen buik voorover buigen, gaat lastiger, dan op een uitademing waarbij de buik ontspannen is. En ook al doen wij Yoga voor onszelf, hebben wij respect voor elkaar, voor elkaars grenzen en voor elkanders ruimte. Wij lachen elkaar niet uit en wij jutten elkaar niet op. Soms verloopt een les met een flinke lach evenals er ruimte is voor een traan. Yoga is immers werken aan lichaam en geest.

Proefles

De yoga wordt gegeven in een mooie stille ruimte die met aandacht is ingericht. Alle yogamaterialen zijn aanwezig voor gebruik. Toch willen wij de mensen vrij laten, eigen materieel als een dekentje en of warme sokken mee te nemen voor de eindontspanning. Belangrijk is om ruim een uur vooraf aan de les niet veel of zwaar te eten. Voor wat betreft kleding is het belangrijk fijn zittende en mee rekkende kleding te dragen. Voor een proefles kunt u zich hier aanmelden.

Locatie

Zilverschoon 12b | 6922 GV Duiven | 0616 469837 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.http://yogalichtenberg.nl