Sportoverzicht
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

YOGA - Kamala Yoga Lidy Reintjes | Bingerdenallee 80 in Duiven

Met yoga breng je je lichaam, je denken en je adem meer in evenwicht met elkaar. Je wordt er fitter, flexibeler en sterker van. Je algehele gezondheid gaat er op vooruit, stress neemt af en je kunt er beter van slapen. Zo kom je weer wat losser in je lijf te zitten en krijg je meer rust in je hoofd.

Yoga is in principe geschikt voor iedereen: mannen en vrouwen, van jong tot ouder. Je hoeft niet heel lenig te zijn om mee te kunnen doen, want de meeste oefeningen kun je op verschillende manieren uitvoeren.

Studiereis naar India

Ik ben afgestudeerd als docent hatha yoga bij Yogaschool Ron van der Post te Nijmegen. Deze 3-jarige opleiding tot docent dynamische hatha yoga is gelieerd aan en geregistreerd bij Chandigarh Brahmrishi Yoga Training College in India. Als kers op de taart van de opleiding ging ik in 2016 op studiereis naar India, naar o.a. de International Brahmrishi Ashram in Pinjore.

Tevens rondde ik daar met goed gevolg de Brahmrishi Yoga Training in de Himalaya af. Regelmatig ga ik op yogaretraite, school ik bij en volg ik zelf yogalessen bij diverse docenten (Michiel Neervoort, Marcel Kooij).

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in yogalessen? Of zou je graag eens eens willen proberen of yoga iets voor je is? Meld je aan voor een gratis proefles! Bel: 06 17377245 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie

Bingerdenallee 80 | 6921 JN Duiven | 0617-377245 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.https://kamalayoga.nl/