foto: Jacques Kok fotografie Duiven

Sportoverzicht
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - D.V.V., Westsingel 35, 6921 RX Duiven

Op het huidige prachtige complex Horsterpark in Duiven-West beschikken we over 5 wedstrijdvelden waarvan een hoofdveld met tribune en een kunstgrasveld.

Accommodatie

In totaal beschikt D.V.V. over 4 verlichte trainingsvelden, een verlicht keeperstrainingsveld, een kleedaccommodatie met 18 kleedlokalen, twee spreekkamers, wedstrijdsecretariaat, materiaalhok (met voor nagenoeg elk team een eigen ballenset), een fysiotherapieruimte met zwevende vloer en een aparte E.H.B.O.-kamer.

Het clubhuis heeft een grote kantine, bestuurskamer en sinds september 2010 een sponsorhome.

Missie

Voetbalvereniging D.V.V. in Duiven maakt een belangrijk deel uit van het sociale leven. D.V.V. wil zich graag profileren als een club waar de uitgangspunten “met plezier presteren” en “maatschappelijk betrokken” sportief, met respect voor elkaar en de omgeving worden uitgedragen. D.V.V. neemt zijn verantwoordelijkheid om wanordelijkheden en wangedrag te voorkomen en te bestrijden.

Fair Play

Om hier invulling aan te geven zijn heldere kaders vastgesteld en tot onderdeel van het Fair-play beleidsplan gemaakt. Deze zijn gerelateerd aan Fair-play met betrekking tot voetbalwedstrijden en trainingen, evenals alles wat er rondom gebeurt.

Sociaal betrokkken

D.V.V. is een sociaal betrokken, actieve en ambitieuze vereniging waar iedereen zich prettig voelt en waar iedere speler zich mag ontwikkelen en op zijn of haar niveau met plezier kan voetballen

Locatie