T.V. Columbae Duiven

Sportoverzicht
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - TV Columbae, De Nieuweling 4.

De vereniging is opgericht in 1978. Op 16 mei van dat jaar vond namelijk de oprichtingsvergadering plaats waarna op 13 september de notariële akte passeerde waarmee de oprichting van Tennis vereniging “Columbae” een feit was.

Historie

De eerste ballen werden geslagen op de banen waarop nu TV de Nieuweling (onze buren) speelt en die toen in handen waren van een vastgoedontwikkelaar. Na de nodige besprekingen met de gemeente kregen wij in 1986 de beschikking over een eigen tennispark met daarop 3 gravelbanen en een houten keet als clubhuis. Alle leden van TV Columbae zijn automatisch lid van de KNLTB.

KNLTB

Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Het lidmaatschap van de KNLTB is nodig om namens TV Columbae te kunnen deelnemen aan competities en toernooien (ook de bij andere verenigingen). Wanneer je lid wordt krijg je een lidmaatschapspas uitgereikt die voorzien is van een pasfoto. Deze foto (400x300 pixels) kun je ook meesturen wanneer je hieronder het formulier invult.

Je kunt deze natuurlijk ook afgeven bij de ledenadministrateur. Voor meer informatie over de ledenadministratie, klik hier.

Locatie