SYDNEY - Na de dubbeltitel in Sofia en Kitzbühel vorig jaar, hebben Duivenaar Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop (Breda) op zeer verrassende wijze de dubbeltitel in Sydney (ATP Toernooi) weten te pakken.

ORLEANS – Wesley Koolhof staat in de halve finale van het toernooi in Mons. Bij de laatste acht van de challenger in België troefde de tennisser uit Duiven met partner Sander Arends de Belgen Kimmer Coppejans en Steve Darcis op spectaculaire wijze af: 6-3, 3-6, 12-10.

U.S. Open - Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop hebben zich geen plaats weten te verwerven bij de laatste 32 koppels van de US Open. In New York deden de tennissers uit Duiven en Breda niet veel onder voor de Spanjaarden Pablo Carreno Busta en Guillermo Garcia-Lopez, maar die wonnen wel: 4-6, 6-3, 6-7 (3).

Orleans - Wesley Koolhof heeft de laatste acht van het toernooi in Orleans niet weten te bereiken. In de eerste ronde van de challenger in Frankrijk was de tennisser uit Duiven met zijn gelegenheidspartner Sander Arends niet opgewassen tegen de Oezbeek Denis Istomin en de Rus Daniil Medvedev: 7-6, 6-3.

WINSTON-SALEM – Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop hebben de kwartfinale in Winston-Salem niet bereikt. In de eerste ronde van het Amerikaanse ATP-toernooi gingen de tennissers uit Duiven en Breda onderuit tegen de Brit Dominic Inglot en de Kroaat Marin Draganja: 6-4, 3-6, 4-10.

Visible davis thompson

Sint Petersburg - Na vier uitschakelingen op rij in de eerste ronde, hebben Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop weer de laatste acht van een toernooi niet gehaald.

Trnava - Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop hebben de kwartfinale in Trnava bereikt. In de eerste ronde van het Slowaakse challengertoernooi waren de tennissers uit Duiven en Breda te sterk voor de Kroatische tweeling Ivan en Matej Sabanov: 6-2, 6-4.

Scczecin - Na de US Open en de challenger in Alphen aan den Rijn zijn Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop ook in Scczecin in de eerste ronde uitgeschakeld.

CORTINA/DUIVEN - Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop zijn al klaar in Cortina. In de 1e ronde van het Italiaanse challengertoernooi waren de tennissers uit Duiven en Breda niet opgewassen tegen de Chilenen Nicolas Jarry en Gonzalo Lama: 6-3, 6-7 (5) en 4-10.

Alphen - Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop hebben in Alphen al in de eerste ronde afscheid moeten nemen. In het challengertoernooi leden de als eerste geplaatste tennissers uit Duiven en Breda een blamerende nederlaag tegen de Duitsers Andreas Mies en Oscar Otte: 6-1, 2-6, 6-10.

WIMBLEDON - Wesley Koolhof en Matwé Middelkoop hebben de tweede ronde op Wimbledon bereikt. Op het gras van de All England Lawn Tennis and Croquet Club in Londen waren de tennissers uit Duiven en Breda te sterk voor de Wit-Rus Aliaksandr Bury en de Slowaak Igor Zelenay: 6-3, 3-6, 6-3.