Het bleef nog lang onrustig in de kantine op sportpark Heggeakkers

Voetbal
Lettertype
  • Kleiner Klein Medium Groot Groter
  • Standaard Helvetica Segoe Georgia Times

GROESSEN - Vanwege de klassieker en de Gelderse derby, is de wedstrijd Groessen – DVV op zaterdag 1 april gespeeld. En nee, het is geen grap!

Dit betreft ook de krankzinnige slotfase van deze derby. Ondanks het slechte weer hebben veel toeschouwers de moeite genomen om naar deze wedstrijd te komen kijken. De grote getale toeschouwers, de voorwedstrijd van de pupillen, het vuurwerk, de sfeer en de strijd op het veld, maakte de eerste helft nog draaglijk. Het voetbal was namelijk slecht.

Weinig hoogtepunten

Groessen creëerden wel nog enkele kleine kansjes, maar er waren weinig hoogtepunten. In de tweede helft werd het voetbal niet veel beter, maar er vielen wel doelpunten! Bas Bremer maakte na 55 minuten, door een schot van ongeveer 20 meter, de 1-0. Lang leek het erop dat dit ook de eindstand zou worden, totdat Ian Hengeveld bij DVV erin werd gebracht. Van zijn blessure was weinig zichtbaar. Hij schoot namelijk meteen de 1-1 binnen en dacht in de 91e minuut ook de definitieve gelijkmaker (2-2) te hebben gemaakt. Beide doelpunten waren trouwens knap binnengeschoten/afgemaakt.

Dylan Oudendag

Maar met grote dank aan twee A-junioren heeft Groessen toch de overwinning te pakken. In de 85e minuut scoorde Dylan Oudendag de 2-1 en Sander Meijer maakt in de 96e minuut (er was veel blessuretijd door een korte onderbreking vanwege vuurwerk) de beslissende 3-2. De krankzinnige slotfase en de daarin resulterende overwinning zorgde voor lichtelijke kampioenstaferelen.

'Allemaal voor ons'

De 6 wedstrijdpunten tegen DVV dit seizoen waren dus allemaal voor ons. Het bleef nog lang onrustig in de kantine op sportpark Heggeakkers. De avond/nacht werd hiermee in stijl afgesloten. Het was een bijzondere avond voor Groessen. Dit is niet alleen vanwege het voetbal, maar ook wat Groessen als club heeft neergezet. Deze mensen, alle vrijwilligers en toeschouwers, willen we hiervoor bedanken. Het wordt gezien en zeker gewaardeerd. Veel plezier met nagenieten allemaal!

 

Wedstrijd(film)verslag van 'Tinus Klikpedaal'

bron: www.sportclubgroessen.nl

  artikel delen
 

 

Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!