De battle vormt een hoogtepunt op de avond | foto: sc Groessen

Voetbal
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
GROESSEN - Sportclub Groessen en Sportvereniging Loo gaan iets bijzonders doen. Beide clubs hebben elkaar gevonden in de organisatie van gezamenlijke activiteiten.
Komende week bezoeken de clubs met een volle bus gezamenlijk het Bundesligaduel Borussia Dortmund-Ingolstadt en op vrijdag 12 mei wordt er een gezamenlijke feestavond gehouden bij Zaal Gieling in Groessen.

Feestavond

De organisatie van zowel de busreis als de feestavond is in handen van de Club van 50 van Sportclub Groessen en de Club van 25 van Sportvereniging Loo. Hoogtepunt is de ‘battle’ tussen beide buurtverenigingen. Ieder team (handbal, voetbal) mag een persoon afvaardigen voor de battle. In een korte en ludieke wedstrijd blijft er uiteindelijk één winnaar over. Zowel een team kroont zich tot winnaar als een individuele speler.

V.I.P.S.

De avond is bestemd voor alle seniorenleden, vrijwilligers, supporters, sponsors/begunstigers van Sportclub  Groessen en Sportvereniging Loo. En ook andere mensen die de verenigingen een warm hart toedragen zijn welkom, net als de A-jeugd (handbal/voetbal). Omdat de Club van 50 en de Club van 25 de avond organiseren, worden de leden hiervan deze avond als VIPS ontvangen.

Gert Jacobs

sport051De battle vormt een hoogtepunt op de avond, maar de avond begint met een bekende sporter die ons meeneemt in de wereld van het wielrennen. Gert Jakobs (foto: Cor Vos) is een voormalig wielrenner die vijf keer deelnam aan de Tour de France met de PDM-ploeg en die de ronde vier keer uitreed. Hij is vaste tafelgast bij het RTL programma Tour du Jour. Gert Jakobs was een meesterknecht die altijd in dienst van de ploeg reed. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten. Nu vertelt Gert met passie en humor over zijn ervaringen. De avond begint om 20 uur.

Battle

Leden van de Club van 50 zijn VIPS maar moeten zich dan wel even van tevoren opgeven.
Het ultieme moment op de avond is natuurlijk de battle tussen Groessen en Loo…. Geboren Looënaar Jarno Geurts heeft namens Groessen de beker al eens omhoog gehouden (zie foto balkonscene). Benieuwd wie op 12 mei de beker wint. Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
  artikel delen
 
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!