oud-wielrenner Gert Jakobs stal de show met zijn humorvolle presentatie

Voetbal
Lettertype
  • Kleiner Klein Medium Groot Groter
  • Standaard Helvetica Segoe Georgia Times

GROESSEN - De eerste gezamenlijke feestavond die s.v. Loo en Sportclub Groessen hebben georganiseerd is geslaagd.

Bij Zaal Gieling in Groessen stal oud-wielrenner Gert Jakobs de show met zijn humorvolle presentatie. De battle werd gewonnen door sv Loo 1 (teamprijs) en Theo Scholten (individuele prijs).

  artikel delen
 

Club van 25/50

De organisatie van de avond was in handen van de Club van 50 van Sportclub Groessen en de Club van 25 van Sportvereniging Loo. Burgemeester Rik de Lange en wethouder Sjef van Groningen zagen hoe Gert Jakobs terugkeek op zijn wielercarrière en durde ook de draak met zichzelf te steken. Gert Jakobs deed vijf keer mee aan de Tour de France met de PDM-ploeg en reed die ronde vier keer uit. Hij vertaalde zijn ervaringen als superknecht naar beide verenigingen. “Ik kom hier graag nog een keer terug”, zo besloot hij.

sport063

Petje op petje af kwis

De avond ging verder met een battle tussen sc Groessen en sv Loo. Afgevaardigde van teams en toevallige aanwezigen deden mee aan een petje op petje af kwis. Met grappige vragen en komische filmpjes als basis voor de vragen die werden gesteld. Uiteindelijk won Groessenaar Theo Scholten het individuele klassement en de bijbehorende beker. De teamprijs ging naar de voetballers van Loo 1. De feestavond werd vervolgens opgeluisterd door zanger William Bone als zanger / discjockey.

De foto’s zijn gemaakt door Koos Roelofs, meer foto’s op Google.

bron: http://www.sportclubgroessen.nl/

  artikel delen
 
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!