de prachtige nieuwe tenues van Copper IM en BNR Schilders

Basketbal
Lettertype
  • Kleiner Klein Medium Groot Groter
  • Standaard Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - Hoe kan je een seizoen beter afsluiten dan Heren 2? Voor de eerste wedstrijd van het seizoen verkondigden de spelers met veel bravoure dat zij kampioen zouden worden.

Maar tussen droom en daad stonden wetten en praktische bezwaren. Een sportieve wet is dat je om kampioen te worden de concurrenten achter je moet laten. Dat de heren niet altijd in de sterkste opstelling konden optreden bleek daarbij een praktisch bezwaar. Zo lieten Pigeons iets te vaak een steek vallen om mee te doen in de titelstrijd.

Die strijd ging tussen Tower Jumpers en Trajanum die wat resultaten betreft een maat te groot bleken voor deze klasse. Dat Pigeons wel invloed had op het kampioenschap moest Trajanum ondervinden toen de Duivenaren de onderlinge wedstrijd met glans wonnen.

  artikel delen
 

Goede harmonie

Dat het niveau van Heren 2 hoog is en dat de wedstrijden in goede harmonie verlopen viel het bedrijf Copper IM op. Copper IM besloot Heren 2 te sponsoren en het team met ingang van volgend seizoen van een nieuw wedstrijdtenue te voorzien. BNR Schilders zag daarna ook de potentie van dit opvallende team als reclame en sponsorde inspeelshirts. Om het seizoen mooi af te sluiten mochten de Heren 2 de laatste wedstrijd alvast in de werkelijke prachtige inspeelshirts en wedstrijdtenues aantreden.

sport060

De heren van Pigeons poseren vol trots in het nieuwe tenue

Klinkende overwinning

In stijl liet Heren 2 in een rechtstreekse duel om de derde plaats tegen BeCeGe zien dat zij zich met recht best-of- the-rest te mogen noemen. Nadat beide ploegen in het eerste kwart vooral een wedstrijd deden in wie het meeste mis kon gooien, kwam Pigeons in het tweede kwart goed op gang. Met een aantal driepunters dat je normaal alleen in eredivisiewedstrijden ziet nam de ploeg een grote voorsprong en bouwde die gestaag uit. Met een klinkende overwinning (67-34) en de prachtige nieuwe tenues van Copper IM en BNR Schilders sloot Heren 2 op een schitterende wijze het seizoen af. De spelers hebben nu al veel zin in het volgende seizoen. Het kan niet anders, dan worden ze kampioen. Toch?

bron: https://depigeons.nl/

  artikel delen
 
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!