Liemers Posbankloop

Lopen en Wandelen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
DUIVEN - Liemers Posbankloop 2018

huisvandroo

 

Liemers Posbank wandeltochten 2018

30, 40, 50 of 80 kilometer wandelen op 30 juni 2018? Je kunt je vanaf nu inschrijven! Liemers Posbankloop & Door de Liemers wandeltochten worden georganiseerd door de Stichting Liemers Klumpke uit Duiven.

Kennedymars

In de nacht van vrijdag 29 juni op zaterdag 30 juni starten we om 00:00:00 uur met de 80 km Kennedymars die de wandelaars door de Liemers en over Nationaal Park Veluwezoom leidt. De route is opgedeeld in een  28,5 km nachttocht en een 51,5 km dagtocht. In de vroege ochtend start om 06:00 uur de 50 km tocht over hetzelfde wandelparcours als de dagtocht van de Kennedymars. De 80 en 50 km tochten gaan allebei “Door de Liemers” en over de “Posbank”.

Door de Liemers

PosbankLoop LogoOm 07:00 uur start de 40 km tocht “Door de Liemers”, en om 08:00 uur start de 30 km variant van “Door de Liemers”. Wij werken met onze goed verzorgde All-Inclusive formule: Verzorging & Catering onderweg worden geheel door ons geregeld. Wij zorgen ervoor dat je niks tekort komt onderweg; je hoeft alleen maar je favoriete afstand te wandelen!

Bijzondere afwisselende routes met rustposten bij o.a. een fruitkwekerij, brandweerposten, stadsbrouwerij, ommuurde wijngaard en tussen de koeien in een stal. De gemiddelde eter krijgt bij ons meer dan voldoende en gevarieerd eten en drinken aangeboden onderweg.

Huis van Droo

Er is één beperking in onze organisatie: wandeltempo’s tot gemiddeld 6,7 km/uur (inclusief rust) kunnen wij prima bijbenen. Als er echt sneller gewandeld wordt kunnen wij niet garanderen dat de routemarkering en de rustposten klaar zijn om de zeer snelle wandelaars te ontvangen en te verzorgen.

Startlocatie is Huis van Droo, Fuutstraat 42 in Duiven. Treinstation Duiven ligt op minder dan tien minuten lopen van de start- en finishlocatie.

Startlocatie

Dit evenement is meegenomen in de agenda op duuve.nl. Kijk voor informatie op de betreffende website.

promotie

kriesels