Evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

LOO - 18 t/m 21 augustus 2018 | Loo

Het is nu nog rustig maar in Loo is het aftellen begonnen. Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover: Loose kermis 2018. De Loose kermis is er voor iedereen. Natuurlijk ook voor de allerjongsten!

We nodigen de jeugd van harte uit om op woensdag 15 augustus (18.30 uur) alvast naar het schuttersgebouw te komen. Daar maken we samen vaandels en koningsmedailles. De vendeliers van Willem Tell en schutters van Schietvereniging Jemmy Tell 't Loo helpen een handje mee!

Kermis op zaterdag

De Loose kermis opent op zaterdag 18 augustus. Met muziek van Slamm Coverband, een stel topmuzikanten uit Brabant!

willemtellKermis op zondag

Na de schuttersmis zetten we rond het middaguur een oude (maar nog altijd springlevende!) traditie voort: de Loose processie. 's Avonds is het opnieuw groot feest in het schuttersgebouw, ditmaal met Cabrio.

Kermis op maandag

Vandaag nemen we afscheid van het koningspaar Hans en Karin Willemsen en zullen we onze nieuwe koning en/of koningin gaan kronen. Wie zal er met de eer gaan strijken? Prijsschieten, koningschieten, feest op maandagmiddag, een korte break en dan er nogmaals tegenaan. Kermismaandag bij Willem Tell is grandioos van begin tot eind! Muziek: Partyband Heer en Meester.

Kermis op dinsdag

Nog één kermisdag te gaan. En dus gaan alle remmen los! 's Ochtends besteden we bijzondere aandacht aan onze jeugd. De rest van de dag, middag én avond, is het groot feest. Dinsdag is familiedag bij Willem Tell. Op kermisdinsdag komen de vaandels en medailles weer van pas. Dan is er de jeugdochtend (begin: 10.30 uur).

Er zijn leuke spelletjes, er wordt geschminkt en er staan een lekker drankje en hapje klaar. Aan het einde van de jeugdochtend, omstreeks 11.30 uur, marcheren de jeugd, schutterij en muziek in een lange stoet. Uiteraard gaan de zelfgemaakte vaandels en koningsmedailles mee!

bron: https://www.facebook.com/willemtellloo/