Evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - Vrijdag 14 september 2018 | Liemersplein

Gemeente Duiven is op vrijdag 14 september 2018 finishplaats van de Olympia’s Tour. Hier leest u alles over de etappe, de route, het programma en wat dit betekent voor de verkeerssituaties en de bereikbaarheid.

Informatie die voor u als inwoner, ondernemer en bezoeker handig is om te weten. De informatie op deze pagina wordt nog verder aangevuld. Heeft u een vraag en is deze na het lezen van de info nog niet beantwoord? Neem dan contact op met de gemeente Duiven via telefoonnummer (0316) 279 111 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Brief van de gemeente

De gemeente heeft in de week van 20 augustus 2018 aan inwoners en ondernemers die langs de route van de etappe van Olympia's Tour wonen/gevestigd zijn een brief gestuurd. In de brief staat onder andere een overzicht van de gevolgen voor de verkeerssituatie.

Olympia`s Tour 2018

Olympia’s Tour is de oudste wielerwedstrijd in Nederland en van oudsher dé opleidingskoers voor de beste amateurs, nationaal en internationaal. De vierde etappe van Olympia’s Tour 2018 start op vrijdag 14 september om 12 uur in Nijverdal, doorkruist de Liemers en eindigt na drie rondes (die gaan door Westervoort, Groessen, Loo en Duiven) in een spannende finale in het centrum van Duiven.

Verwachte doorkomsttijd

Naar verwachting rijden de wielrenners om 13.45/14.00 uur de gemeente Duiven in. Hierna rijden ze drie rondes van 22,3 km. Deze ronde komt door Duiven, Westervoort, Loo, Groessen en eindigt in Duiven.

Finish

De finish wordt tegen 15.30/15.35 uur bereikt. De finishlijn ligt in de Kastanjelaan, ter hoogte van de parkeerplaats aan het Liemersplein. Dit is een prognose. Wilt u graag bij de finish zijn, dan adviseren we u er iets voor die tijd te zijn.

Kleurplaat

Kinderen kunnen meedoen aan de Olympia's Tour kleurwedstrijd. De mooiste inzending ontvangt een leuk prijsje. Ook tijdens de wielerronde kunnen kinderen de kleurplaat kleuren (op het Remigiusplein).

De kleurplaat kan tot en met 14 september worden ingeleverd in het gemeentehuis. Op 18 september maken we de winnaar bekend via deze website, Facebook en Twitter. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meer informatie

Meer informatie m.b.t. de route en de bereikbaarheid vindt op de website van de gemeente Duiven.

bron: https://www.duiven.nl