Evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
GROESSEN - Zaterdag 24 juni 2018 | Schuttersplein

Brommers kieken in 2018 bij "Gruosna 838". We hadden op 1 april 2017 een route van 45 km door de gehele Liemers uitgezet . Een nostalgische brommertoer, met onderweg stempelposten op plekken waar vroeger disco’s gevestigd waren.

Het aantal deelnemers was verrassend voor een eerste keer, en de reacties waren hartverwarmend. Binnen hadden we een tentoonstelling van oude brommers.

Green Screen

Er konden ook green-screen foto’s gemaakt worden, de 65+ band ‘Sinus-Group’ speelde bekende nostalgische muziek en buiten werd gebruik gemaakt van een gratis ritje in een zijspan. Voor de avond hadden we de zaal ingericht als een disco van vroeger, met levensgrote tv-schermen, die Herman Ross had gefabriceerd.

Jovink & de Voederbietels | Brommers Kieken

192 TV Drive-In Show

De avond werd door de 192 TV-Drive-In verzorgd. We hadden alleen pech met de gekozen datum van 1 april, waarop teveel andere evenementen plaats vonden. Maar niet te lang getreurd, we gaan weer met frisse moed aan de gang.“Brommers kieken” staat in ieder geval voor zaterdag 24 juni op de agenda, als onderdeel van het dorpsevenement ‘Das Groessen’.

Meer plannen

Daarnaast zijn we met meer plannen bezig, maar daar kunnen we op dit moment nog weinig concreet over zijn. We laten via facebook en andere media van ons horen.

Vriendelijke groet:

René van Brandenburg, Rob Wilting, Geert Smits, Rob Gieling , Peter Berendsen, Theo Gieling en Sjef Holland.

bron: https://www.facebook.com/AmsterdamseLiveAvond/