Evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - Zaterdag 21 april 2018 | Horsterpark

Ben jij helemaal gek van griezelen, horror en spooktochten? Kom dan 21 april naar Het Horsterpark in Duiven! Gruweltocht.nl organiseert in samenwerking met de kinderboerderij een gruwelijke wandeltocht: ‘De Slachter van Horst’.

Overdag is het goed toeven in het Horsterpark, maar ’s avonds breekt de hel los. In de duistere wereld diep in het park achtervolgen de meest verschrikkelijke gruwelen je. Wie is toch die Slachter van Horst en wat heeft diegene op zijn geweten? Belangrijker nog: weet jij te ontkomen aan de Slachter? Het Horsterpark zal nooit meer hetzelfde zijn!

Deelname op eigen risico

Een zeer grote groep gruwels, zombie’s, heksen, monsters en andere engerds zal je de meest gruwelijke avond van je leven bezorgen. Let wel: deelname op eigen risico! Kom niet bij de organisatie klagen dat je die avond de slaap niet meer kunt vatten…

Aanmelden voor deze spannende wandeltocht kan op www.gruweltocht.nl. Tickets kosten € 10,- euro per persoon. De tocht wordt gelopen in groepjes van maximaal 10 personen. Bij het bestellen van de tickets kun je een voorkeur m.b.t. starttijd doorgeven. De organisatie probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Voor deze tocht is de minimumleeftijd 16 jaar en ouder. Vanaf 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Goed om te weten: de tocht is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

http://www.gruweltocht.nl