Evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - Zaterdag 6 oktober 2018 | Ogtent

Zaterdag 6 oktober organiseren Schutterij Onderling Genoegen en De OGtent samen weer hèt OGtoberfest van Duiven. De kostuums kunnen weer uit de kast en het 'OGtoberfest' kan beginnen. Het OGtoberfest heeft een vaste plaats op de kalender van schutterij 'Onderling Genoegen' uit Duiven gekregen.

Kledingvoorschriften

,,Onze leden hebben gratis entree, dus dan kom je al een heel eind’’, zegt bestuurslid Wilco van Brandenburg. ,,Dit soort feesten zijn landelijk een trend. Qua sfeer sluit het goed aan op wat leden van onze schutterij leuk vinden.’’ Volgens de mannen houden verreweg de meeste bezoekers zich aan de kledingvoorschriften. ,,Het eerste jaar viel je op als je in in stijl kwam. Nu valt het op als je niet verkleed bent.’’

Bratwurst en bierbommetjes

Onder het genot van een pul bier kunt u o.a  genieten van het boomstam zagen, Duitse schlagers, Duitse disconummers en Ballermanhits. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd in de vorm van bratwurst en bierbommetjes.  Leden van Schutterij OG hebben gratis toegang op vertoon van de schutterskaart. Niet-leden betalen € 7,50 entree. Kaarten zijn te koop op diverse plekken in Duiven.

Bekijk film

Aanvang: 20.30 (20.00 zaal open)

Entree: € 7,50 (leden gratis i.c.m kaart)

Mocht u een tafel (beperkt aantal) willen reserveren kan dit voor 1 oktober via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.m.m.v. Rosentaler und DJ Jeremy.