Evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
DUIVEN - Zaterdag 7 juli 2018 | Centrum

Aankomende zaterdag (7 juli 2018) zal het Remigiusplein in Duiven voor de 8e maal het podium zijn voor de jaarlijkse streekmarkt 'de Liemers'. Het is organisator Theo Struijk wederom gelukt om bedrijven en kwekerijen uit de regio naar Duiven te halen.

Ambachtelijke bedrijven uit de streek de Liemers e.o. presenteren hun streekproducten rechtstreeks van de bron. Men kan informatie verkrijgen over de producten, deze proeven en kopen. De organisatie zal op- en rondom de streekmarkt de Liemers een aantal extra aktiviteiten organiseren. Zo zijn er optredens van het dweilorkest "De Duitekluiters" en vanaf 13.00 uur van Clown "Babello". De Streekmarkt vangt aan om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Het thema van de Streekmarkt: Lekker Pruuve in Duuve

Buiten BBQ

In de evenementenkalender op www.duivenmaakthetwaar.nl staat tevens een ‘Buiten BBQ’ vermeld. Meer informatie ontbreekt op dit moment. Vermoedelijk zal er gedurende (en aansluitend) de streekmarkt de mogelijkheid zijn om op het Remigiusplein te genieten van o.a. een heerlijk portie satéh van de barbecue.

MKB Duiven

Zaterdagavond 7 juli viert MKB Duiven haar 20 jarig bestaan! En dat doen ze met een gezellig stukje muziek op het Remigiusplein. Op het podium staat coverband Music4U en ook Arjan Koenen is van de partij. Iedereen is van harte welkom bij deze traktatie van MKB Duiven.

https://www.facebook.com/duivenbeleven/