MidZomerNachtFestival de Liemers 2017

Midzomernachtfestival
Lettertype
  • Kleiner Klein Medium Groot Groter
  • Standaard Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN/LIEMERS - In het laatste weekend van juni staat het Horsterpark in Duiven 24 uur lang in het teken van een zomerse Zweedse traditie: de viering van de langste dag.

In een vrolijke Scandinavische sfeer (denk aan Pippi Langkous en ABBA) ontmoeten jong en oud elkaar tijdens MidZomerNachtFestival De Liemers rond een mooi versierde meiboom. Op het grote veld rond de meiboom is voor iedereen iets te doen, te proeven of te beleven.

 * artikel delen
 

inw030


Opbrengst naar goed doel

midzomernachtfestivalMidZomerNachtFestival De Liemers is een initiatief van Rotary Club Duiven. Samen met tientallen vrijwilligers en sponsoren organiseren zij op 24 en 25 juni een vrij toegankelijk festival. De enige onderdelen waar kosten aan verbonden zijn, zijn het volleybaltoernooi, je bestellingen bij de aanwezige horeca en de aanschuif brunch.

Met de opbrengst van het festival wil Rotary Duiven sporten in verenigingsverband mogelijk maken voor jongeren en volwassenen voor wie dit nu niet haalbaar is. Stichting Leergeld de Liemers en sportverenigingen worden betrokken bij de invulling van dit goede doel.

banner


Programma

Alle films, concerten en kinderactiviteiten zijn gratis. Je betaalt alleen voor de hapjes en drankjes (zoals de aanschuif brunch) en deelname aan het volleybaltoernooi en de aanschuif brunch. Voor een aantal activiteiten moet je je aanmelden.

Wil je het hele MidZomerNachtFestival van begin tot eind meemaken? Leuk! Je bent van harte welkom. Neem gerust je tuinstoel of je favoriete Zweedse muilen mee en maak het jezelf gemakkelijk. Wàt kun je precies wanneer verwachten?

bekijk het programma


 * artikel delen
 

Meedoen

Vier de langste dag gezellig samen. Neem op 24 en 25 juni vooral je ouders, kinderen, vrienden, buren en bekenden mee naar MidZomerNachtFestival de Liemers. Er is voor iedereen wat leuks te beleven.

add

Activiteiten waarvoor je je moet aanmelden

Er zijn twee activiteiten waarvoor je je van tevoren moet aanmelden:

het volleybaltoernooi en de aanschuif brunch. De inschrijfformulieren vind je bij de activiteit.

Vrij toegankelijke activiteiten

Natuurlijk zijn er ook tal van activiteiten waar je aan mee kunt doen zonder je vooraf aan te melden.


Sponsoren

Ook een bijdrage leveren aan dit gezellige evenement dat, net als de IJsbaan in Duiven, inwoners uit de Liemers verbindt? Word dan festivalsponsor. Er zijn verschillende vormen van sponsoring mogelijk. Zie hieronder voor alle mogelijkheden.

Sponsor pakketten

Ja, ik wil MidZomerNachtFestival De Liemers ondersteunen als sponsor


Voor alle actuele berichten bezoek je onze Facebookpagina. MidZomerNachtFestival De Liemers is een initiatief van Rotary Duiven.

bron: www.midzomernachtfestivalliemers.nl

rotary
 * artikel delen
 
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief!
  • New York Pizza
  • palmtuin348x308
  • Certego
  • Bike Totaal Witjes
  • Fotografie Jacques Kok
  • Luuk media
  • Nijland auto