Evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

DUIVEN - 25 t/m 28 augustus 2018 | OGTent

In Loo genieten ze van de laatste dag van de #Loosekermis2018 met de nieuwe koning Rik Booltink. Nu is het aftellen begonnen voor de schutters van schutterij “Onderling Genoegen”.

Voor vele trouwe kermisvierders is de week na de laatste zondag in augustus al vroeg in het jaar vastgelegd: #Duuvesekermis2018.

Zaterdag

Zaterdagmiddag 25 augustus begint dit “feest der feesten” met het ophalen van jeugdkoning Bram Beumer bij zorgcentrum “Droostaete”. Na het brengen van een vendelhulde aan de bewoners zal er om 15.00 uur op het Remigiusplein worden gestart met het jeugdkoning(in) schieten. Ook de kersverse jeugdkoning(in) zal officiëel worden gehuldigd. Zaterdagavond rond de klok van 19.30 uur barst het feest los in de ogtent m.m.v. de band “Slamm”.

Zondag

Op zondagochtend zal na de schuttersmis de jaarlijkse (traditionele) processie plaatsvinden. Na de processie is er de mogelijkheid om elkaar een gezellige kermis en schuttersfeest toe te wensen in “Café Bij De Buren”. Coverband “Cabrio” speelt op zondagavond in de ogtent aan het Remigiusplein in Duiven waar het feest om 19.30 uur zal losbreken.

Maandag

Op maandag- en dinsdagmorgen is de ogtent geopend vanaf 11.30 uur, dan kan er ook al worden gedanst. De muziek op deze dagen wordt verzorgd door de band "New Leaf". Op maandag zal er om 12.00 uur worden begonnen met het prijs- en koningschieten. Rond de klok van 14.30 uur zal de nieuwe koning worden geïnstalleerd en neemt Duiven afscheid van koningspaar Tom Vos en Charlaine Schoot.

Dinsdag

Dinsdagavond is de traditionele schuttersavond in de ogtent. Rond de klok van 20.15 uur zullen dan alle jubilarissen van de schutterij worden gehuldigd. Om 01.00 uur zit het schuttersfeest er weer op en is #Duuvesekermis2018 een feit. Kijk voor meer informatie op de website van schutterij “Onderling Genoegen”.

Leden die wel de contributie hebben betaald maar nog geen lidmaatschapskaart hebben ontvangen kunnen deze alsnog ophalen op vrijdag 24 augustus van 19.00 uur tot 20.00 uur in de zaal 'Bij de Schutters' in de OGTent.

Zowel Duuve.nl als schutterij “Onderling Genoegen” wenst iedereen alvast hele prettige kermisdagen toe.

bron: https://ogduiven.nl/