20
zo, okt
0 Nieuwe Items

Een gezellig spektakel voor jong en oud

Evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
LOO - Zondag 3 november 2019 | 15.00 tot 19.00 uur | Schuttersgebouw

Ga op zoek naar een dirndl of lederhosen want op zondag 3 november heb je deze hard nodig. Dan is er de derde editie van Loofest. Dit feest, geïnspireerd op het welbekende Oktoberfest, is een gezellig spektakel voor jong en oud. Topband "De Rosentaler" is opnieuw van de partij om de feestgangers met de juiste, bijpassende muziekkeuze in de stemming te brengen.

Redactie Duuve.nl | 25-09-2019 21:57:01
Artikel delen:
advertentie

Schnappsbar

Na de eerste succesvolle editie in 2017 met ruim 450 bezoekers, was Loofest in 2018 zelfs volledig uitverkocht. Al in de week voor het feest was er geen entreekaart meer beschikbaar. De belangrijkste ingrediënten van het succes: muziek van de veertienkoppige band "De Rosentaler", lange tafels, Mass (oftewel de joekels van bierglazen), een speciaal ingerichte schnappsbar, een onovertroffen broodje braadworst en andere lekkernijen en een sfeervol aangeklede zaal.

Kaarten vanaf nu te koop

Dit jaar houden carnavalsvereniging De Nathalzen en muziekvereniging Excelsior, de gezamenlijke organisatoren, vast aan het beproefde recept. Entreekaarten voor Loofest zijn te koop voor 7,50 euro per stuk. Voorverkooppunten zijn Present Art in Duiven, Staring Diervoeders in Groessen, BP Het Ambacht in Westervoort en sportkantine SV Loo in Loo. Entreekaarten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Houdt Facebook (www.facebook.com/loofest) in de gaten voor de laatste updates over de kaartverkoop.

advertentie

Waar en Wanneer

Datum:
Tijd:
Locatie:
Adres:
Entree:
Info:

Zondag 3 november 2019
van 15.00 tot 19.00 uur
Schuttersgebouw
Loostraat 38
€ 7,50
Bezoek website

 

advertentie