Evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
DUIVEN - 7 dec. 2018 t/m 6 jan. 2019 | Kastanjelaan 4

De Gaba IJsbaan Duiven wordt georganiseerd door de Stichting Winterevenementen Duiven. Eventuele opbrengsten uit de activiteiten van de stichting komen volledig ten gunste van voornamelijk lokale goede doelen.

 

De stichting kent geen betaalde medewerkers en vaart volledig op vrijwilligers. Het meest belangrijke goede doel zijn Liemerse minimagezinnen die ieder jaar een gevarieerd kerstpakket in ontvangst mogen nemen. Deze minimagezinnen zijn afkomstig uit de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar. De pakketten bieden de gezinnen de mogelijkheid om in de feestelijke december ook wat extra’s te doen voor het gezin. De reacties die de organisatie jaarlijks krijgt van deze gezinnen zijn hartverwarmend en stimuleren om hiermee door te gaan.

Rabo Curlingcompetitie

De Rabo Curlingcompetitie: van ludieke activiteit tot een serieuze bezigheid, maar wel met een leuke twist. Zo fanatiek als het er aan toe gaat op het ijs, zo gemoedelijk drinken de deelnemers hun drankjes tussen en na de wekelijkse wedstrijdavond. Onze curlingavonden zijn altijd weer een feestje om mee te maken. Elk team wordt iedere week op eén speelavond ingedeeld. De teams die doordringen tot de finale, spelen op zaterdag 6 januari 2018 voor de Rabo Curlingcup.

Deelname staat vrij voor iedereen woonachtig in de Liemers, als je per speelavond maar een team op de been brengt van minimaal 4 personen

https://www.ijsbaanduiven.nl/