12
do, dec
0 Nieuwe Items

foto: Sven Ratzke

Voorstellingen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

UITVERKOCHT - Vrijdag 14 februari 2020 | Ogtent

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, had hij met zijn show ‘Starman’ al bewezen. De show zorgde wereldwijd voor furore en Ratzke had van de meester persoonlijk toestemming gekregen om zijn songs te gebruiken.

Redactie Duuve.nl | 23-06-2019 06:00:59
Artikel delen:

advertentie

Where are we now

Ratzke laat in ‘Where are we now’ een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. De nummers komen in een intieme setting keihard binnen. Vergankelijkheid, liefde en de dood zijn terugkerende thema’s in Bowies oeuvre. Daarnaast neemt Ratzke, zanger en entertainer, je mee in de vele absurdistische verhalen die tussen fantasie en werkelijkheid balanceren. De mythe wordt gevierd in deze show, die na Berlijn, New York en Sydney nu ook eindelijk in Nederland te zien is!

Prachtige kostuums

Van ‘Ground control to Major Tom’ tot ‘Look up here I’m in Heaven’. Ratzke verleidt je, gehuld in prachtige kostuums, door het haast filmische universum van Bowie. Van personage naar personage, van scène naar scène. Samen met de virtuoze pianist Christian Pabst ontrafelt Sven de nummers van deze grootheid, in een uitgeklede setting van zanger en begeleider.
Met geheel nieuwe en spannende arrangementen duiken zij in het repertoire van Bowie zoals nooit eerder is gedaan.

Lazarus

Grote hits als ‘Heroes’ en ‘Let’s dance’, juweeltjes als ‘Ashes to ashes’ en ‘Lady grinning soul’, erfgoed zoals ‘Lazarus’ en geheel nieuw geschreven songs komen voorbij. Beleef deze nummers in al hun schoonheid, tot de essentie ontbloot. Bowie, de meest innovatieve, mythische en theatrale popster van de afgelopen eeuw.

Alle abonnementen zijn uitverkocht, derhalve dit seizoen geen losse kaartverkoop!

advertentie

Waar en wanneer?

Datum:
Tijd:
Locatie:
Adres:
Entree:
Info:

vrijdag 14 februari 2020
van 20.00 tot 23.00 uur
De Ogtent
Remigiusplein 9
Uitverkocht
Bezoek website
 
advertentie