Alle Video's

DUIVEN - Recyclingbedrijf 4PET is sinds de verhuizing naar Duiven nog duurzamer en nog groener. 4PET maakt van plastic weer grondstoffen voor nieuwe producten. Dat doen ze al langer, maar dat ze bij het recyclingprocesgebruik maken van 'nieuwe' buren Waterschap Rijn en IJssel en de afvalcentrale AVR is nieuw.

DUIVEN - Herman Mus uit Duiven wist niet wat hij zag. Toen hij naar buiten keek, zag hij opeens vijf ransuilen in een loofboom bij de parkeerplaats van de tennisvereniging aan De Nieuweling. 'Dat is uniek natuurlijk. Toen er nog dennenbomen stonden, heb ik ook wel uilen gezien maar die waren veel kleiner. Een bijzondere verrassing', vertelt Mus. De ransuilen trekken ook veel bekijks van vogelspotters. 'Ik heb in totaal 50, 60 mensen gezien. Het loopt goed door. Ja, dat middenin een woonwijk.' Bekijk de beelden:

Jeroen Zuiderhoek heeft de overweldigende sneeuwal in december 2017 mooi weten vast te leggen. Mooi in al zijn eenvoud! Muziek: Big Country - `Wintersky`

In deze video zie je een sfeerimpressie van de Intratuin Duiven Kerstshow 2017. De route over de kerstafdeling is maar liefst één kilometer lang dit jaar. Meer kerstinspiratie opdoen? Check: http://www.christmaholic.nl.

Filmclip gemaakt van foto`s van Toon van Kempen tijdens het schuttersfeest van 1978

Loose Kermis 2017

Opening Remigiusplein 'in vogelvlucht'

DUIVEN - De ontsnapte boa constrictor 'Spike' in Duiven is weer gevonden. De eigenaar vond de slang in zijn eigen huis aan de Vethstraat in Duiven. Dat liet de Politie Duiven woensdagavond via Facebook weten. De slang ontsnapte zaterdagavond uit het terrarium omdat de eigenaar vergeten was om het verblijf dicht te doen. Omdat het baasje Spike niet kon vinden, schakelde hij de politie in. Die verspreidde daarop een persbericht met informatie over de wurgslang.