DUIVEN - Zaterdag 22 juni 2019 | Horsterpark

Ploggingrun 2e editie

Na het geweldige succes van afgelopen jaar, zal op zaterdag 22 juni a.s. de 2e editie plaatsvinden van het Plogging Evenement, georganiseerd door loopgroep FRoS en Stichting GoClean de Liemers.

Wat is Ploggen?

Tijdens het hardlopen zwerfafval opruimen. Ploggen is “overgewaaid” uit Zweden en een samenvoegsel van het Zweedse woord “Plocka up” (oprapen) en jogging. Stoor jij je ook aan het vele zwerfafval in de natuur, dan is Ploggen echt iets voor jou! Plogging is goed voor het milieu maar ook voor je conditie. Iedereen kan meedoen, jong, oud en rolstoelgebonden. Naast de hardlooproutes hebben we tevens wandelroutes en routes voor rolstoelgebruikers.

Routes

Er zijn 11 routes, variërend tussen de 1.8 en 10 kilometer. Voor elk wat wils. Deelnemers die inschrijven op de langere afstanden worden met auto’s vanuit het Horsterpark naar het vertrekpunt gebracht.De gemeente Zevenaar voelt zich ook verbonden met dit onderwerp en als try-out zullen er dit jaar tevens 2 routes van deze gemeente naar het Horsterpark lopen.

Datum: Zaterdag 22 juni 2019 | Locatie: Theepaviljoen Horsterpark

  • 09.30: inloop en registratie
  • 10.00: opening
  • 10.15: start
Litterati App

Wij zorgen voor materiaal zoals knijpers, handschoenen, hesjes, zakken en wimmerringen. De wandelaars vragen wij het zwerfafval op de route te registreren d.m.v. een foto. Wilt u hiervoor thuis de Litterati App installeren op uw smartphone en deze opgeladen meenemen. Hiervoor ontvangt u van ons nog een korte instructie. Met elkaar zorgen wij voor een gezellige ochtend en een Clean Duiven, Westervoort en Zevenaar.

Aanmelden

Geef u op https://forms.gle/TjU3dTkkRwuYCPaj7 Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag tot ziens op zaterdag 22 juni a.s.

Waar en wanneer?

Datum: Zaterdag 22 juni 2019
Tijd: van 09.30 tot 12.30 uur
Locatie: Horsterpark
Adres: Horsterparklaan 4
Entree: gratis deelname

https://www.goclean-duiven.nl

Meer Video`s

Dromen. Denken. Doen. Duiven Maakt Het Waar

Het is nu nog rustig maar in Loo is het aftellen begonnen. Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover: Loose kermis 2019. De Loose kermis is er voor iedereen. Natuurlijk ook voor de allerjongsten!

Deze video is samengesteld uit het archief van Piet Mathijssen. De video toont de schutterij tijdens het vertrek vanaf het CCOG op kermismaandag en de huldiging van de nieuwe koning Arnold Bisseling in de schutterszaal op maandagmiddag.

Bluessum speelt authentieke basic blues met hier en daar een schatplichtig nummer van een Europese of Amerikaanse beroemdheid.