DUIVEN - Opening Remigiusplein 'in vogelvlucht'. Een filmverslag van Henk Nijland (Henk op weg).

Vrijdag 2 juni 2017 was het dan zover; het vernieuwde Remigiusplein werd officiëel door Johannes Goossen geopend. De sculpturen van Maree Blok en Bas Lugthart met de titel 'In vogelvlucht' werden onthuld.

 * artikel delen
 

Meer Video`s

DUIVEN - Herman Mus uit Duiven wist niet wat hij zag. Toen hij naar buiten keek, zag hij opeens vijf ransuilen in een loofboom bij de parkeerplaats van de tennisvereniging aan De Nieuweling. 'Dat is uniek natuurlijk. Toen er nog dennenbomen stonden, heb ik ook wel uilen gezien maar die waren veel kleiner. Een bijzondere verrassing', vertelt Mus. De ransuilen trekken ook veel bekijks van vogelspotters. 'Ik heb in totaal 50, 60 mensen gezien. Het loopt goed door. Ja, dat middenin een woonwijk.' Bekijk de beelden:

Jeroen Zuiderhoek heeft de overweldigende sneeuwal in december 2017 mooi weten vast te leggen. Mooi in al zijn eenvoud! Muziek: Big Country - `Wintersky`

In deze video zie je een sfeerimpressie van de Intratuin Duiven Kerstshow 2017. De route over de kerstafdeling is maar liefst één kilometer lang dit jaar. Meer kerstinspiratie opdoen? Check: http://www.christmaholic.nl.

Filmclip gemaakt van foto`s van Toon van Kempen tijdens het schuttersfeest van 1978