LOO - Het is weer augustus. Tijd voor het feest van het jaar....Loose kermis 2017!!! Het kleinste dorp van de gemeente Duiven; het grootste feest.Vier de Loose kermis 2017 van 19 tot en met 22 augustus. Vier dagen feest, drie verschillende bands.

  • zaterdag: 'Jetset'
  • zondag: 'Cabrio'
  • maandag: 'Heer en Meester'
  • dinsdag: 'Heer en Meester'

Volg 'Willem Tell' op facebook en mis niets van de Loose kermis 2017. Deze filmclip is gemaakt door Rik, Tim, Luuk en Mark.

 * artikel delen
 

Meer Video`s

Gipsyland 2018 in Duiven met o.a.Jannes, Django Wagner, John West, Frans Duijts, John de Bever, Tino Martin

Ballonvaart boven Duiven gefilmd door Maarten de Boer

DUIVEN - Recyclingbedrijf 4PET is sinds de verhuizing naar Duiven nog duurzamer en nog groener. 4PET maakt van plastic weer grondstoffen voor nieuwe producten. Dat doen ze al langer, maar dat ze bij het recyclingprocesgebruik maken van 'nieuwe' buren Waterschap Rijn en IJssel en de afvalcentrale AVR is nieuw.

DUIVEN - Herman Mus uit Duiven wist niet wat hij zag. Toen hij naar buiten keek, zag hij opeens vijf ransuilen in een loofboom bij de parkeerplaats van de tennisvereniging aan De Nieuweling. 'Dat is uniek natuurlijk. Toen er nog dennenbomen stonden, heb ik ook wel uilen gezien maar die waren veel kleiner. Een bijzondere verrassing', vertelt Mus. De ransuilen trekken ook veel bekijks van vogelspotters. 'Ik heb in totaal 50, 60 mensen gezien. Het loopt goed door. Ja, dat middenin een woonwijk.' Bekijk de beelden: