DUIVEN - In deze video zie je een sfeerimpressie van de Intratuin Duiven Kerstshow 2017. De route over de kerstafdeling is maar liefst één kilometer lang dit jaar. Meer kerstinspiratie opdoen? Check: http://www.christmaholic.nl.

vid046Intratuin Duiven

Intratuin Duiven is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Duiven.

UPDATE:
⭐️ BESTE KERSTSHOW ⭐️ | Wij zijn de winnaar van de Beste Kerstshow van Nederland‼️? Door de vakjury gekozen: Intratuin Duiven winnaar groot (>10.000M²) de Beste Kerstshow van Nederland 2017. Wij zijn enorm blij met deze prachtige 1e prijs!??✨
 

Meer Video`s

DUIVEN - Herman Mus uit Duiven wist niet wat hij zag. Toen hij naar buiten keek, zag hij opeens vijf ransuilen in een loofboom bij de parkeerplaats van de tennisvereniging aan De Nieuweling. 'Dat is uniek natuurlijk. Toen er nog dennenbomen stonden, heb ik ook wel uilen gezien maar die waren veel kleiner. Een bijzondere verrassing', vertelt Mus. De ransuilen trekken ook veel bekijks van vogelspotters. 'Ik heb in totaal 50, 60 mensen gezien. Het loopt goed door. Ja, dat middenin een woonwijk.' Bekijk de beelden:

Jeroen Zuiderhoek heeft de overweldigende sneeuwal in december 2017 mooi weten vast te leggen. Mooi in al zijn eenvoud! Muziek: Big Country - `Wintersky`

In deze video zie je een sfeerimpressie van de Intratuin Duiven Kerstshow 2017. De route over de kerstafdeling is maar liefst één kilometer lang dit jaar. Meer kerstinspiratie opdoen? Check: http://www.christmaholic.nl.

Filmclip gemaakt van foto`s van Toon van Kempen tijdens het schuttersfeest van 1978