08
zo, dec

Algemeen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Algemeen - Voor wie is Duuve.nl eigenlijk bedoeld?

Voor wie is Duuve.nl?

Duuve.nl is bedoeld voor iedereen die de gemeente Duiven een warm hart toedraagt. Van jong tot oud, van ondernemer tot vrijwilliger en voor iedere inwoner die wil bijdragen aan het concept ‘Duuve’. Zolang het maar betrekking heeft tot de gemeente Duiven in de Liemers.

Op ‘Duuve’ is er (in overleg) ook ruimte voor uw boodschap, rubriek of mededeling. Misschien schuilt er wel een blogger in u of wenst u uw verhaal of mening ook te delen buiten de reguliere sociale media. Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. (info[at]duuve.nl)

 
filmverslag ter illustratie | filmclip: Willeke Tjassens
Filmverslag

Bent U vaak op pad met uw (film)camera of zou U graag eens een filmverslag willen maken van een evenement, actueel onderwerp of van een bijzondere inwoner in de gemeente Duiven? Kom maar op! Misschien bent U (of ben jij) wel de nieuwe ‘Willeke Tjassens’ in de gemeente Duiven.

Eigen tempo

Het mag allemaal in uw eigen tempo; niets moet en er is veel mogelijk. Laat mij maar weten waar ik uw filmmateriaal kan vinden (facebook/youtube/vimeo) en/of houdt mij op de hoogte. Wie weet ziet ‘Duuve’ jouw filmpje of filmverslag wel voorbijkomen en plaatsen we deze in een passende rubriek op de website. Dit alles is overigens geheel gratis en puur ter promotie van de gemeente Duiven en van uw werk en inzet natuurlijk.

alg010

Artikel of evenement aanleveren

Lijkt het U leuker om ook eens (of met regelmaat) een artikel te maken waarin U vertelt over uw hobby? Ook dat is uiteraard mogelijk op ‘Duuve’. Wie weet is er wel ruimte voor een geheel eigen rubriek op de website en bereikt U (nog) meer lezers en/of volgers. Ook hier is er maar één regel van toepassing: zolang het maar betrekking heeft tot de gemeente Duiven.

Ook kleinere (buurt)verenigingen met gebrek aan tijd, kennis van websites of financiële middelen mogen hier geheel gratis gebruik van maken. Een evenement aanleveren is uiteraard ook mogelijk. Stuur alle benodigde informatie (met foto en/of links van filmmateriaal) naar info[at]duuve.nl en dan zal uw evenement worden meegenomen in de agenda op Duuve.nl.

alg012

Persberichten

Ook voor verenigingen, bedrijven en (overheids)instellingen is het mogelijk om serieuzer nieuws aan te leveren. Mail dan uw persbericht of activiteit met bijbehorende foto(`s) en/of afbeelding(en) naar info[at]duuve.nl. Voorbeelden van een goed opgezet en functioneel persbericht vindt u (ter illustratie) hier.

Wat we niet doen

‘Duuve’ is niet bedoeld voor onderwerpen, evenementen of items die geen betrekking hebben tot, of plaatsvinden buiten de gemeente Duiven. Het is ook niet mogelijk om gratis of tegen betaling te adverteren. De advertenties op de website (google) zijn geplaatst ter opvulling van de website en om deze enigszins een professionele uitstraling te geven. Aangezien de gemeente Duiven geen miljoenenstad betreft, zijn de eventuele inkomsten van deze advertenties dan ook te verwaarlozen, niet winstgevend en/of kostendekkend. ‘Duuve’ is en blijft een ‘non profit’ hobby.

Om de website ook laagdrempelig, informatief en toegankelijk te houden voor (schoolgaande) kinderen plaatst ‘Duuve’ dan ook geen aanstootgevend nieuws zoals bijvoorbeeld politiek gevoelige kwesties, foto`s van (dieren)mishandelingen of ernstige ongevallen waarin de privacy van slachtoffers/derden worden geschonden. Ook plaatst (of archiveert) ‘Duuve’ geen (criminele) nieuwsfeiten. Dit alles uit respect voor familie, vrienden en nabestaanden. Nieuwsfeiten met een bijzondere en/of hoge nieuwswaarde kunnen een uitzondering van deze regel zijn en zullen dan door mij worden heroverwogen. Liever niet dan wel wat mij betreft.

  • fjk
  • garage nijland
  • hubo maassen
  • newyorkpizza
  • palm groessen
  • van loon finance
  • witjes groessen