Algemeen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Algemeen - Informatie m.b.t. Duuve.nl.

Wat is Duuve.nl?

Op de eerste plaats wil ik alle (nieuwe) facebook/twittervrienden, likers, volgers en delers een hartelijk welkom heten. In dit artikel zal ik proberen uit te leggen wat duuve.nl is en wat hiervan de bedoeling is.

Duuve.nl is op de eerste plaats simpelweg een hobby. De hobby omvat het opzetten, ontwerpen en onderhouden van uiteenlopende websites die ik in de afgelopen jaren heb opgezet en beheerd. Aangezien het mij ontbreekt aan een gedegen opleiding m.b.t. webdesign, journalistiek en alles wat een website met zich meebrengt, wil ik mijzelf uitdagen door een ‘grotere’ website te gaan opzetten en te beheren.

  • 000
  • 001
  • 002
  • 003
  • 017
verleden ontmoet heden | Instituut Geubbels in Duiven
Project

De website ‘Duuve.nl’ is als het ware een zelfstudieproject. Ondanks al deze gebreken en tekortkomingen hoop ik toch een website te kunnen realiseren die voor zowel jong als oud toegankelijk, begrijpelijk, vermakelijk en informatief zal zijn. Een website met nieuws uit het heden maar ook uit het verleden over de gemeente Duiven in de Liemers.

Concept
Het concept ‘Duuve.nl’ kan het beste worden omschreven als een startpagina die alles wat leeft en heeft geleefd in de gemeente Duiven, onder één digitaal dak probeert te brengen en waar foto`s en filmmateriaal zoveel mogelijk het verhaal vertellen. Wat nu nog in versnipperde vorm in onze digitale gemeente op het web rondzwerft, hoopt Duuve.nl te vangen in één website. Vandaar de slogan ‘Digitaal centrum in de gemeente Duiven’.

duivenpromo
Gemeente Duiven promotie | Duiven maakt het waar
vrijwilligersinitiatief

Niet te verwarren met ‘Digitaal centrum van de gemeente Duiven’. Duuve.nl is een (non-profit) vrijwilligersinitiatief. Om de onderwerpen in een passend jasje te kunnen steken, heb ik alle verzamelde informatie zoveel mogelijk in eigen bewoordingen proberen samen te vatten (parafraseren) met verwijzing(en) naar de betreffende bron(nen).

Onder (vrijwel) elk artikel of item zal ik vermelden waar de inhoud en/of informatie te vinden is. Door het bundelen van uiteenlopende informatie en materiaal van een willekeurig onderwerp, ontstaat er uiteindelijk een completer geheel. Duuve is van alle inwoners in onze gemeente en is bedoeld voor alle inwoners in onze gemeente.

Vriendelijke groet van de beheerder;

Wil van Duuve